Køkkenmontage

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle

Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Tømrermester Mogens Jensen dit køkken efter dine ønsker.

Tømrermester Mogens Jensen samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører.

Mange års erfaring

Vi har flere års erfaring med at montere og tilpasse køkkener. Skal du kun have udskiftet overskabe, underskabe og låger, så klarer vi også det.

Nyt køkken

Hvad enten du skal have monteret et nyt køkken eller tilpasset IKEA-køkkenet, står vi klar med gode råd, så du udnytter pladsen bedst muligt og får mest mulig glæde af dit nye køkken.

Småt med plads?

Småt med plads? Tag os med på råd, så du vælger den rette løsning til dig og din families behov. Eller overvejer du for eksempel at indrette køkkenet som et samtalekøkken, hvor børnene kan lave lektier, skal der tages højde for dette – hvorfor det også kan være god idé at anskaffe en lydsvag emhætte.

Få et godt tilbud!

Vi har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig med lidt af hvert.